dijous, 1 de novembre del 2007

TagSlides, metacercador de continguts per etiquetes (Tags)


És tracta d'un metacercador que usa els motors de recerques de Google, Yahoo, Amazon, Delicious i Technorati, a més del seu propi. Per a això l'única cosa que deurem fer és seleccionar un d'aquests motors, indicar el nombre de resultats per pàgina i introduir les etiquetes de les quals volem obtenir resultats de recerques. Els resultats ens apareixeran en un panell lateral, que podem contreure i expandir en tot moment, i des d'on ens permet moure'ns per cadascun dels resultats, encara que podem fer una passada dels mateixos, indicant el temps que transcorrerà entre cadascun d'ells. Les pàgines apareixeran en l'espai restant de l'aplicació, encara que podem obtenir més espai contraient el panell lateral, el que ens permetrà moure'ns millor per la pàgina seleccionada dels resultats obtinguts. Una cosa més, disposa de dos temes molt similars per a configurar l'entorn.

Via: Genbeta

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.